wereldkampioen barbecue 2003 met Belgisch team

Eigenaar – chef-kok Peter De Clercq van restaurant Elckerlijc kan grillen als geen ander. Hij behaalde terecht de titel ‘Wereldkampioen Barbecue’.

Peter is veel meer dan enkel een vleeskok. Hij is gepassioneerd door producten en bereidingstechnieken en gaat daarom verder dan enkel inkoop. Tegenwoordig serveert hij groenten, fruit, kruiden, kippen, varkens en lammeren van eigen kweek en past men uitzonderlijke technieken toe voor de bereidingen.

Peter is naast chef-kok van restaurant Elckerlijc ook schrijver van talrijke boeken, TV kok en hoofdredacteur van Outdoor Relax Magazine.

media

Meer artikels op onze blog

Elckerlijc Farm

'Elckerlijc Farm', zelfgekweekte dieren, groenten & fruit.

De 'Elckerlijc Farm' varkentjes worden gekweekt bij Kristof en Angelique Verschelde in Nevele. Samen met hun kennis en ervaring bekomen we een unieke samenwerking.
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.
www.elckerlijcfarm.be

nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief.